Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΤΗΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Καλό θα είναι κάποτε να μπει μια τάξη και να εναρμονίσουμε τις ιδέες και τα σχέδιά μας με την πραγματικότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σταματήσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας από το νέο τρόπο πολίτευσης και αντιπολίτευσης του Facebook του να βλέπουμε παντού ίντριγκες, δράκους, κλέφτες και κλεφταποδόχους.
Επειδή το κακό έχει πια παραγίνει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαξιώνει στο Facebook κάθε ενέργεια της Δημοτικής αρχής ακόμη κι αν εφαρμόζει αποφάσεις του Δ.Σ. που έχουν ληφθεί επί των ημερών του, να του θυμίσουμε ότι  στις 12-2-15 ο ίδιος εισηγήθηκε στο Δ.Σ. και ελήφθη απόφαση (αρ. πρωτ. 1512)  ότι «το εισιτήριο εισόδου στον Μπάλο θα καλύπτει δαπάνες βελτίωσης υποδομών» μεταξύ των οποίων υποθέτω ότι συμπεριλαμβάνει και το πράσινο σε όλες τις διαδρομές εισόδου.
Βέβαια δικαίωμά του είναι να μην έχει δει μέχρι σήμερα την βελτίωση του πρασίνου σε όλες τις διαδρομές από το Λιμάνι και μέχρι την Καλυβιανή στο δρόμο προς Μπάλο. Μήπως θα ήθελε να αναφέρεται και από ποια σε ποια χιλιομετρική θέση θα διατεθούν τα χρήματα;
Σε κάθε περίπτωση όμως καλό θα είναι να σταματήσει με «έτσι κι αλλιώς» αναρτήσεις στο Facebook να δημιουργεί αρνητικές και ψευδείς εντυπώσεις και «υποψίες» κακοδιαχείρισης από τους εκλεγμένους εμπλέκοντας και δημοτικούς υπαλλήλους με κατηγορίες που θα διαβαστούν μεν αλλά η ανασκευή των οποίων δεν θα διαβαστεί. 
Λίγη προσοχή δεν βλάπτει ακόμη και στην φτηνή αντιπολίτευση.
Αρμόδιος αντιδήμαρχος
ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ
ΥΓ.  Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, καλή λευτεριά από τις μάσκες του COVID 19 αλλά και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: