Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Θέλω να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές της Κισάμου που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.
Σας εύχομαι καλή δύναμη στο νέο αυτό κύκλο της ζωή σας. Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, επιβραβεύθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας σας νέους ορίζοντες απόκτησης εμπειριών, γνώσεων, δεξιοτήτων, πλούσιων παραστάσεων και ευκαιριών. Ζήστε το…χαρείτε το… εκμεταλλευτείτε το…
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους γονείς σας οι οποίοι στάθηκαν συμπαραστάτες και αρωγοί στις προσπάθειες σας, συμβάλλοντας στην επιτυχία.
Να συγχαρώ ιδιαιτέρως τους μαθητές του ΕΠΑΛ Κισάμου*:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΟΥΒΙΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) – ΑΠΘ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΔΙ.ΠΑ.Ε.
ΠΛΕΥΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΡΕΣΚΑ ΡΟΖΑΛΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΠΘ
ΣΕΧΑΪ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΙΧΕΛΙΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔ.
ΤΖΙΜΠΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.
ΒΑΪΔΟΜΑΡΚΑΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Α.Ε.Ν.
Να μην ξεχνάμε όμως και τους μαθητές που, παρά την προσπάθειά τους, δεν τα κατάφεραν. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πάντα υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές ή μια δεύτερη ευκαιρία που θα τους οδηγήσει στην προσωπική επιτυχία.
Καλή συνέχεια σε όλους …..
Ζουριδάκης Νεκτάριος
Διευθυντής ΕΠΑΛ Κισάμου – Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης
* Τα ονόματα ανακοινώνονται κατόπιν συγκατάθεσης των ενήλικων επιτυχόντων μαθητών

Δεν υπάρχουν σχόλια: