Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΑΝΑΚΗΣ

Ο Γιάννης Καψανάκης παραμένει πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, και δημιουργεί και αυτός την δική του (Κισαμίτικη) ιστορία στο τιμόνι της εταιρείας μετά τον αείμνηστο Χαράλαμπο Τουλουπάκη.
Στις εκλογές που διενεργήθηκαν την Πέμπτη για την εκλογή νέου ΔΣ ο κ. Καψανάκης ήρθε πρώτος, ενώ επανεξελέγησαν και τα υπόλοιπα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ 
Τα αποτελέσματα :
Ο κ. Καψανάκης ευχαρίστησε τους μετόχους για την επανεκλογή του, τονίζοντας ότι «εν μέσω δυσκολιών λόγω κοροναϊού το Υπεραστικό ΚΤΕΛ κατάφερε να σταθεί όρθιο και να συνεχίσει την πορεία του, προσφέροντας τις συγκοινωνιακές του υπηρεσίες στους πολίτες, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: