Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Ως είθισται τελευταίο έκανε ανακοίνωση για το αυριανό άνοιγμα των σχολείων το Γενικό Λύκειο μιας και είναι το μόνο που φιλοξενείται εδώ και 35 χρόνια σε διάφορα σχολεία της πόλης, για τους γνωστούς λόγους, οπότε λίγο πολύ η κατάσταση είναι η .. γνωστή.
 Γράφει λοιπόν ο διευθυντής του σχολείου κ. Παπαευαγγέλλου στην προσωπική σελίδα του
 -Μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη σχολική χρονιά αρχίζουμε αύριο, με πρωινό ωράριο, στις αίθουσες προκάτ στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Κισσάμου. Ελπίζω ότι οι όποιες δυσκολίες και ελλείψεις θα ξεπεραστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Καλή αρχή λοιπόν! Τα  λεωφορεία θα ξεκινήσουν από τις αφετηρίες στις 07:15 και η επιστροφή θα γίνει στις 12:30.
 Ο Αγιασμός κοινός για τα δύο σχολεία θα γίνει στις 11:00.   
Θα δοθούν οδηγίες στους μαθητές, θα μοιραστούν οι μάσκες (υφασμάτινες, από μία σε κάθε μαθητή) και θα δοθούν τα βιβλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: