Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η Διευθύντρια Μαρία Μαζοκοπάκη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου, επιθυμούμε να εκφράσουμε δημοσίως, τις θερμές ευχαριστίες και την ευαρέσκειά μας, προς την κα Νίκη Νοικοκυράκη, για τη ΔΩΡΕΑ τεσσάρων (4) Τηλεοράσεων επίπεδης οθόνης, για την βελτίωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Σχολείου μας.
Ενέργειες ανιδιοτελούς προσφοράς όπως της κας Νίκης Νοικοκυράκη, ενθαρρύνουν και ενισχύουν το σύνολο του εκπαιδευτικού κόσμου της πόλης μας στο παιδαγωγικό του έργο και επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, για την προαγωγή και βελτίωση της εκπαίδευσης των παιδιών μας. 
Εκφράζουμε επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες, προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου, για την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράστασή του, στο εκπαιδευτικό μας έργο και τις ακούραστες και συνεχείς προσπάθειες, που διαχρονικά καταβάλλει, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και των υποδομών του Σχολείου μας.
 Κίσαμος, 15/9/2020
 Η Διευθύντρια και 
ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: