Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

 Οι μαθητές των Δήμων Κισάμου και Καντάνου – Σελίνου, δηλαδή περιοχών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές, συμπεριλαμβάνονται στους δικαιούχους ειδικού ποσοστού για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Για το θέμα αυτό είχα εισηγηθεί θετικά προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, την οποία ευχαριστώ για την ικανοποίηση των συγκεκριμένων, απολύτως δίκαιων αιτημάτων, που είχαν υποβάλλει οι δύο Δήμοι..
Ήταν η πιο ευχάριστη δήλωση σήμερα που έγινε απο του υφυπουργό παιδείας κ. Διαλάκη. Σίγουρα θετική εξέλιξη μάλιστα κάποιοι μαθητές που έχασαν για πολύ λίγο την πρώτη τους επιλογή θα είναι φοιτητές στην σχολή αρεσκείας τους. Περιμένουμε το ΦΕΚ για να δούμε αναλυτικά τι λέει για την μοριοδότηση των μαθητών του Δήμου Κισάμου που τόσο μας ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: