Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Εκ της Αδελφότητας της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής Οδηγήτριας Γωνιάς Κολυμβαρίου, ανακοινώνεται ότι το εσπέρας της Κυριακής, 13 Σεπτεμβρίου 2020 και από ώρας 8.00 μ.μ. εως 12.15 π.μ. θα τελεσθεί, εις το Καθολικό της Ι. Μονής, Ιερά Αγρυπνία, (Ιερόν Ευχέλαιον, Χαιρετισμοί του Τίμιου Σταύρου, Εσπερινός, Όρθρος και Θεία Λειτουργία) επί τη εορτή της Υψώσεως του Τίμιου και Ζωοποιού Σταυρού, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. 
Καλείται ο φιλόκαλος λαός του Θεού όπως μετέχει της Ιεράς Αγρυπνίας και λάβει την ευλογία και Χάρη του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας.
Εκ της Αδελφότητας της Μονής

Δεν υπάρχουν σχόλια: