Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ

 .. και δίχως παρατράγουδα εκτός απο ένα σχολείο που κάποιος γονέας δεν ήθελε ο παιδί του να φορέσει μάσκα.. τελέστηκαν οι καθιερωμένοι σχολικοί αγιασμοί. Φυσικά δεν ήταν έκπληξη η παρουσία του υπουργού που έχει δέσει τ' όνομα του με τα δυο Λύκεια της πόλης, κ. Διγαλάκη στους αγιασμούς των προκάτ σχολείων.
Ας ελπίσουμε οτι στο χρονοδιάγραμμα της θητείας του, θα είναι και τα εγκαίνια των Νέων Λυκείων και το ευχαριστώ των διευθυντών προς το πρόσωπο του έγινε προς αυτήν την κατεύθυνση. Μάλιστα την ίδια εκκληση απήθυνε και μητροπολίτης μας κ.κ Αμφιλόχιος προς τον υπουργό, υπενθυμίζοντας του την ανάγκη ολοκλήρωσης των νέων Λυκείων.
Καλή σχολική χρονιά, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και φυσικά σε όλους στους μαθητές και ειδικά των Λυκείων που θα ζήσουν νέες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: