Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του 2ου Γυμνασίου Κισάμου σας ευχόμαστε καλή δύναμη στην νέα σχολική χρονιά που μόλις αρχίζει!!!
Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 14/09/2020 οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά στις 8.00π.μ. 
Το πρόγραμμα της ημέρας  εμπεριέχει:
Α)Ενημέρωση των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τα έκτακτα μέτρα  πρόληψης της διασποράς του ιού, COVID-19.
Β)Αγιασμό στο σχολείο στις 11.30 π.μ.
Οι μαθητές θα μετακινηθούν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ ( 8.00π.μ.-12.10μ.μ.) 
Επίσης παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες να φροντίσουν ώστε οι μαθητές να φορούν την υποχρεωτική από το Υπουργείο Παιδείας μάσκα πρόληψης μετάδοσης του ιού και να κρατούν αντισηπτικά μαντηλάκια.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι τα σχολικά βιβλία οι μαθητές θα τα παραλάβουν την Τρίτη 15/09/2020 όπου θα έχουν μαζί τους τις σχολικές τους τσάντες.
      Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος καθηγητών

Δεν υπάρχουν σχόλια: