Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ... ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑ

- Πρέπει να γίνει άλλος χώρος όπου θα τοποθετηθούν οι κάδοι για τους επαγγελματίες εστίασης και για τους Θερμοκηπιάδες και να μείνουν ελάχιστοι εντός οικισμού. 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση στην Χρυσοσκαλίτισσα, πάνω στον κεντρικό δρόμο προς Λαφονήσι, η καλύτερη διαφήμιση μας. 
Έργο που διαφημίστηκε, αλλά η πράξη αποδεικνύει άλλα πράγματα !!!
Αυτή είναι η ανάρτηση κάτοικου της περιοχής που εν μέρη έχει απόλυτο δίκιο, ειδικά όταν αναφέρετε στους επαγγελματίες της περιοχής που ζουν απο τον τουρισμό. Βέβαια τεράστιο λάθος και το κλουβί αυτό που ο καθένας πετά οτι βρει και όπως βρει.... 
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, που επικοινώνησε το blog για να ακούσει την άποψη του, κ. Μαυροδημητράκης ήταν ξεκάθαρος. 
- Ολιγωρία υπήρχε αλλά δεν δικαιολογείται να δίνονται οι φωτογραφίες σε σαιτ όταν, οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό, οι επαγγελματίες, αλλά και όλοι αυτοί που ξέρουν τον αγώνα μου για την καθαριότητα δεν με πήραν τηλέφωνο. Τα τηλέφωνα μου ήταν και είναι πάντα στην διάθεση των και πάντα αντιμετωπίζω το κάθε πρόβλημα μικρό ή μεγάλο αμέσως. Ήδη στην περιοχή βρίσκεται συνεργείο και καθαρίζει.
Και η επίσημη ανακοίνωση
"Λόγω τον εκτάκτων καιρικών φαινομένων υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στο προγραμματισμένο δρομολόγιο αποκομιδής. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και το δρομολόγιο συνεχίζει κανονικά την αποκομιδή. Σε παρόμοιες καταστάσεις η υπηρεσία καθαριότητας διαθέτει προσωπικό επιφυλακής με τηλ. επικοινωνίας 2822023110 & 6985052391."

Δεν υπάρχουν σχόλια: