Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΑΛΑΣΑΡΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΜΠΟ

 Μετά απο πολλά χρόνια ο Δήμος Κισάμου σε συνεργασία με την περιφέρεια θα καθαρίσει όλα τα ρέματα στον Πλάτανο και στον κάμπο των Φαλασάρνων. Ήδη ξεκίνησε απο του Κοτσιφού το Ρυάκι και θα προχωρήσει και στα υπόλοιπα. Απλά ενημερώνει τους συνοράτορες των ρεμάτων οτι θα πρέπει να μαζέψουν τα λάστιχα και τα πλέγματα τους, γιατί δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα απο το μηχάνημα.
 Η άλλη καλή είδηση της ημέρας είναι οτι ο μικρός Κουρουπητός που πήγαινε να γίνει με τα πλαστικά των θερμοκηπίων στα Φαλάσαρνα καθάρισε αφού προσωπικά ο κ. Λεμπιδάκης μετά απο επικοινωνία με τον Δήμο τα πήρε για ανακύκλωση. Μάλιστα όπως διευκρινίστηκε ο χώρος εναπόθεσης θα ξαναλειτουργήσει αφού η εταιρεία που ανακυκλώνει τα πλαστικά και τα νάιλον θα τα παίρνει απο τώρα και πέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: