Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Χρόνος και τρόπος προσέλευσης μαθητών τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου
Αγαπητοί μαθητές/τριες του σχολείου μας, σας ενημερώνουμε ότι βάσει της εγκυκλίου 119797/Δ2/11-09-2020 του ΥΠΑΙΘ, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να προσέλθετε στις νέες εγκαταστάσεις του σχολείο μας –στην περιοχή «Μαύρος Μώλος»- στις 8.15 και να παραμείνετε μέχρι και την τέλεση του αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00. Για τους μετακινούμενους με λεωφορεία μαθητές, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΤΕΛ, οι αναχωρήσεις τη Δευτέρα 14/09/2020 θα είναι στις 07:15 απ’ τα τέρματα (κανονικά το πρωί) και η επιστροφή στις 12:30.
Το πρόγραμμα της ημέρας θα περιλαμβάνει: 
Επεξήγηση και συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ 
Εμβάθυνση επί του περιεχομένου του έντυπου ενημερωτικού υλικού που έχει σταλεί (117512/ΓΔ4/08-09-2020) 
Διανομή μάσκας ανά μαθητή  
Έμφαση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας 
Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας 
Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς
Στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 στις σχολικές μονάδες Δ/θμιας Εκπαίδευσης και στο πλαίσιο υιοθέτησης πρακτικών ελαχιστοποίησης του συγχρωτισμού των μαθητών/-τριών, το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα διεξαγωγής μαθημάτων και διαλειμμάτων θα πραγματοποιείται πλέον σε δύο σταθερές ομάδες (ΟΜΑΔΑ Ι και ΟΜΑΔΑ ΙΙ) μαθητών (119640/ΓΔ4/11 -09-2020). Το πρόγραμμα κάθε ομάδας θα έχει την παρακάτω μορφή.
ΟΜΑΔΑ Ι: Α1, Α2, Β1, Β2
ΟΜΑΔΑ ΙΙ: Β3, Γ1, Γ2, Γ3
Στην κεντρική είσοδο του σχολείου, για την αποφυγή συγχρωτισμού, θα έχουν αναρτηθεί ονομαστικές καταστάσεις μαθητών/τριών ανά τμήμα καθώς και σκαρίφημα χωροθέτησης των αιθουσών διδασκαλίας.
Νεκτάριος Ζουριδάκης
Δ/ντής ΕΠΑΛ Κισάμου «Ειρηναίος Γαλανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: