Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η ετικέτα ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και τα σχολείο για το υψηλό επίπεδο των eTwinning* δραστηριοτήτων τους. Στους μαθητές, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.

* Το eTwinning είναι μια Eυρωπαϊκή δράση μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές Eυρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη. Ένα τέτοιο σχολείο και το ΓΕΛ Κισάμου το σχολείο που δεν έχει δικό του κτήριο αλλά φιλοξενείται εδώ και 30 χρόνια .... όπου το βάλουν, αλλά με πολλές διακρίσεις και στόχους!!

Να τι έγραψε στην σελίδα της η υπεύθυνη καθηγήτρια της δράσης κα Έφη Φιλιππάκη: Εθνική ετικέτα ποιότητας για το etwinning έργο μας (παράλληλο του αντίστοιχου Erasmus)  WWM.. !!!!!! Ευχαριστώ τους μαθητές μου που ανταποκρίθηκαν θετικά στις απαιτήσεις του project και τις δικές μου (υπερβολικές κάποιες φορές ) ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την όλη βοήθεια και ξεχωριστά την Κωνσταντίνα, ευχαριστώ τη Φωτούλα για τη βοήθεια κατά τις επισκέψεις των εταίρων στην Κίσαμο.. και... φυσικά ευχαριστώ το διευθυντή του σχολείου μου για όλα εκείνα τα.. "προχώρα"...... 

Το link του twinspace στο οποίο αναρτήθηκαν οι εργασίες της ομάδος του σχολείου είναι: https://twinspace.etwinning.net/72066/home  για μια γεύση με τις δραστηριότητες των μαθητών μας μέσα από τις σελίδες που έχουμε δημοσιοποιήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: