Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πόσο τυχεροί είμαστε εμείς και δεν το έχουμε καταλάβει.... αντε τώρα να θέλεις να φτιάξεις σαλάτα χωριάτικη στα Ελβετογερμανικά σύνορα.... 6 φέτες ντομάτα 3.2Ε πιπεριά 1.70Ε, τα υπόλοιπα είναι απλησίαστα... με απλούς υπολογισμούς 40Ε δεν φτάνουν για μια γνήσια χωριάτικη.. και χωρίς λάδι και αραπάλατσο. 

2 σχόλια:

Maria Papadaki είπε...

Καλά συγγνώμη μας δουλεύετε;; Από πότε εχει η Ελβετία Ευρώ;; Απ' όσο θυμάμαι είχε και έχει Ελβετικό Φράγκο... Καλό ειναι να διασταυρώνουμε τις πηγές μας και δη όταν εχουμε δημόσιο βήμα.

Οχι πως αλλάζει η ουσία του ζητήματος φυσικά... τοσο και ακριβότερα θα κάνουν εκει πάνω...
Με όλες τις καλές προθέσεις.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

χαχαχαχ το ίδιο κάνει η χολή και στην Γερμανία και στην Ελβετία και στην Ελλάδα..και συ έχεις μπόλικη να χύσεις.... Ελβετογερμανικά συνορα...προς Γερμανία αγνωστε.