Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Είπαμε η πόλη πάσχει απο χώρους στάθμευσης ....εκεί που θέλουμε, και πάντα θέλουμε να βρούμε ή να παρκάρουμε μπροστά απο το κάθε μαγαζί που ψωνίζουμε. Από την άλλη μέγα λάθος τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών των μαγαζιών και των υπαλλήλων... που κάλλιστα θα μπορούσαν να τα παρκάρουν κάπου καλύτερα και όχι μπρος απο την πόρτα τους. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που με δυο καρέκλες, με δυο τελάρα, με δυο γλάστρες... κρατάμε και τον χώρο που θέλουμε. 
Δημοτική αστυνομία δεν υπάρχει ή "άλλη" δεν έχει ώρα για κάτι τέτοια οπότε το πρόβλημα είναι μεγάλο και όσο το αφήνουμε διογκώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: