Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ...

Γαυβίζουμε αλλά δεν δαγκάνουμε... φωνάζουμε αλλά σαν έλθει η ώρα "έχουμε δουλειές" ρώτησα ίσαμε 4-5 που τόσο καιρό έλεγαν και ξέλεγαν για τα δικά μας παιδιά... και όλοι έχουν σοβαρές δουλειές στις 29 Ιουλίου....  
-Ρε μπας και τις αναβάλλουμε για άλλη ημερομηνία;
"Την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 7.00 μμ στην αίθουσα του Δήμου Κισάμου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Σωματείων ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ με απολογισμό της θητείας τους και διεξαγωγή εκλογών για την σύσταση νέων συμβουλίων. Δικαίωμα ψήφου και κατάθεσης υποψηφιοτήτων θα έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη των Σωματείων.
(Κατάθεση υποψηφιοτήτων και ταμειακή ενημέρωση ως την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 12μμ στα γραφεία των ομάδων επί της οδού Αναγνώστου Σκαλίδη 111)."

Δεν υπάρχουν σχόλια: