Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ (ΠΡΩΗΝ) ΔΗΜΑΡΧΟΣ

...είπε οτι είναι ενεργός .... που αν το μεταφράζω σωστά πάμε για 4 υποψηφιότητες στις επόμενες δημοτικές εκλογές, που ενδεχομένως να γίνουν και πέντε. Μάλιστα όπως είδα και μέσα από αναρτήσεις φίλων του στο f/b θα κτυπήσουν κατάλληλα στην κατάλληλη ώρα... με αποδείξεις.
Ο νέος εκλογικός νόμος που θα ψηφιστεί (δεν χωρά αμφιβολία) κι ας μην τον θέλουν οι ισχυροί αυτού του τόπου, θα κάνει και την δουλειά του, ειδικά τώρα που υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα και έχει φέρει τους δυο πρώην δημάρχους στα άκρα. 
Κάτι τέτοια δίνουν την ευκαιρία να δηλώσουν παρόν όλοι... ναι όλοι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεως, που έχουν δει πως λειτουργεί το σύστημα και δεν θέλουν να να ανακατωθούν πλέον με αυτά. 
Τώρα δεν μένει να δούμε αν εκθέσουμε εμείς τον Κλεισθένη ή αυτός εμάς... μιας και με τον Καποδίστρια αλλά και τον Καλλικράτη τα πράγματα ήταν μια κρύα.. σούπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: