Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ...

  
..αλλά μικρή σημασία έχει.
Με μια ψήφο έχασε την προεδρία της Football League, ο δικός μας Άρη Λυχναρά (Κισσαμικού) στις εκλογές που έγιναν έγιναν και είχε σαν με αποτέλεσμα την επανεκλογή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στη θέση του προέδρου.
Μάλιστα όπως λένε και τα διάφορα σαιτ για την επανεκλογή του Λεουτσάκου καθοριστικό ρόλο έπαιξαν δυο ψήφοι μιας άκυρος και μια λευκή ενώ αντίθετος στην εκλογή του Λυχναρά ήταν ο Μπέος.
Για την ιστορία υπέρ της υποψηφιότητας Λυχναρά ψήφισαν Κισσαμικός, Πλατανιάς, Αιγινιακός, Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης Άρτας, στον αντίποδα τον Λεουτσάκο ψήφισαν οι Απόλλων Πόντου, Βόλος, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Σπάρτη και Τρίκαλα.
Την πάθαμε δηλαδή από "δική μας" ομάδα....τον Εργοτέλη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: