Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Ο ΝΕΣΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου με αφορμή την συνεδρίαση της Δευτέρας 2/07 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κισάμου, όπου η Δημοτική Αρχή θα παρουσίαζε τον απολογισμό των πεπραγμένων της  για το 2017, εκφράζει την αντίθεση του ως προς την απόφαση της να μην ακολουθήσει τη διαδικασία όπως ορίζει η νομοθεσία, καθώς δεν πραγματοποίησε  ανοικτή συνεδρίαση ως όφειλε και κανείς φορέας αλλά και δημότης δεν ενημερώθηκε  να παρευρεθεί. 
Ο απολογισμός πεπραγμένων της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, πρέπει να γίνεται παρουσία πολιτών και φορέων του τόπου, γι αυτό καλούμε τη Δημοτική Αρχή να ακολουθήσει τη δημοκρατική διαδικασία, και να ορίσει  μια ημερομηνία σε ανοικτή συνεδρίαση στο αμφιθέατρο του Δήμου ώστε να παραβρεθούμε όλοι οι φορείς και όσοι πολίτες επιθυμούν, για να ενημερωθούμε και να εκφράσουμε τις όποιες απόψεις και αντιρρήσεις μας  στα πεπραγμένα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: