Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ

Δεν έχει σημασία αν τα μέτρα είναι προσωρινά, ούτε αν εφαρμόζονται από την πρώτη μέρα, όμως έχει σημασία να μην αποκτήσει το προσωρινό μόνιμο χαρακτήρα... και να μην μείνει το προσωρινό, προσωρινό για πάντα. Τα μέτρα φαίνεται να πιάνουν για τα φορτηγά φορτοεκφόρτωσης δεν πιάνουν για τους Κισαμίτες... άρα χρειάζεται και τώρα η αστυνόμευση και η αστυνομία πρέπει να κάνει 2-3 βόλτες κάθε μέρα από εκεί. Οπότε μια η άλλη. Αν υπήρχε λοιπόν αστυνόμευση που χρειάζεται και τώρα, δεν θα χρειαζόταν τα μέτρα, που η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ προσωρινά και αντιαισθητικά. 
Κάποιοι περιμένουμε με αγωνία την μελέτη που θα αναδείξει ολάκερη την πλατεία και όχι ένα μέρος αυτής και μια τέτοια μελέτη ξέρω οτι υπάρχει. Για να δούμε λοιπόν.... ίντα θα ξετελέψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: