Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....

Με εβδομαδιαίες ζωντανές αναγνώσεις ξεκινάει τη δράση του στην Κίσαμο και συγκεκριμένα στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο το Εθελοντικό μη Κερδοσκοπικό Δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους».
Για τον σκοπό αυτό το Δίκτυο αναζητά εθελοντές ηλικίας 18 και άνω από την πόλη της Κισάμου αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Κισάμου για να συμμετέχουν στις ζωντανές αναγνώσεις.
Οι υποψήφιοι εθελοντές μπορούν επισκεφτούν την ιστοσελίδα του δικτύου (http://giatousallous.gr/) για την εγγραφή τους αλλά και για περισσότερες πληροφορίες.
Εναλλακτικά μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της ομάδας, Δημήτρη Σακκά στο τηλ. 6983 503 848 και στο e-mail: care.chania@giatousallous.gr
Υπενθυμίζεται ότι σκοπός του δικτύου, το οποίο δραστηριοποιείται ένα χρόνο στα Χανιά, είναι ο εμπλουτισμός της ακουστικής βιβλιοθήκης των τυφλών με ακουστικά βιβλία που ηχογραφούν οι εθελοντές του καθώς και η ανάπτυξη δράσεων ζωντανής ανάγνωσης σε γηροκομεία, ορφανοτροφεία, ιδρύματα φιλοξενίας παιδιών καθώς και σε άτομα με αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: