Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ...για την εκδήλωση της τουριστικής προβολής του Δήμου Κισάμου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσoι συντέλεσαν στην εκδήλωση για την τουριστική προβολή του Δήμου Κισάμου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, στο "Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο".
Καταρχάς, τον Δήμαρχο Κισάμου Θεόδωρο Σταθάκη για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και την απόλυτη στήριξη του. Την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και τους συνεργάτες του "Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου".
Τον σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και τους συνεργάτες του για τη δημιουργία του βίντεο. Τη φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου, τον αρχιμουσικό Κουτσογιαννάκη Σπύρο και την ταλαντούχα επίσης μουσικό Κουτσογιαννάκη Βιβή. Την επικοινωνιολόγο Αντωνία Σκαράκη για το λογότυπο του Δήμου και το υλικό για τις εκθέσεις. Την γραφίστρια Ζωή Μυλωνάκη για τη δημιουργία του χάρτη ......
.... και του τουριστικού οδηγού. Τον φιλόλογο-δημοσιογράφο και συνεργάτη του Δήμου Κισσάμου Βασίλη Φουντουλακη για την παρουσίαση της εκδήλωσης. 
Την Φ.Ο.Κ. Κισαμου για την παραχώρηση των φωτογραφιών, καθώς και τον Γιάννη Παπαδάκη για την παραχώρηση πολύτιμου υλικού από το προσωπικό του αρχείο. Επίσης, την κ.Φιλία Μαρεντάκη για τα πλούσια εδέσματα και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κισσάμου Κωνσταντουλάκη Βασίλη, αλλά και τον Χαλκιαδάκη Μανόλη. Ακόμα, τους Τζανακάκη Μιχάλη και τον Καρεφυλάκη Κυριάκο για τη δωρεάν μεταφορά του .
Επιπλέον, να ευχαριστήσουμε όλα τα Μέσα Επικοινωνίας για την προβολή της εκδήλωσης, αλλά και τους χορηγούς , οινοποιείο Πνευματικάκη, ξεροτήγανα Σημαντηράκη και Όλγα Μουντακη.
Τέλος, όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Ο Δήμος Κισάμου θα συνεχίσει την προσπάθεια για την περαιτέρω ανάδειξη και ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής μας. Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητά της, την τουριστική προβολή του Τόπου μας, προς όφελος της κοινωνίας μας και της προόδου της.
H Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου και πρώην αντιδήμαρχος πολιτισμού,
Σταυρούλα Βαρουχάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: