Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΛΗΘΙΝΟ!!

Ανάμεσα στο πρώτο ανοιχτό και επισκέψιμο αρχαιολογικό μνημείο της πόλης, που μετά και την φωταγώγηση του φαίνεται και στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αρκετά απο αυτά μόνιμα και για μήνες ακίνητα, άλλα πάνω στα πεζοδρόμια, στα στενά και στις διαβάσεις.. προτιμάμε τα αυτοκίνητα. 
Κατά τ΄άλλα είμαστε υπέρ της αρχαιολογικής ανακάλυψης, που θα φέρει και κάμποσους ξένους παραπάνω στον τόπο μας. Μάλιστα κατακρίνουν το μνημείο αυτοί που θέλουν να νοικιάσουν το σπίτι τους, να το πουλήσουν, σε ένα τουρίστα, σε ένα ξένο... αδιαφορώντας που θα τον φέρουν κι αν αξίζει η περιοχή.
Ας καταλάβουμε οτι 3 πράγματα φέρνουν τους ξένους τώρα στην Ελλάδα η φτήνια, οι παραλίες και ο πολιτισμός μας...εντάξει και μερικοί έρχονται για να δουν τα παρκαρίσματα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: