Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ....

.... βρίσκονται οι παραιτήσεις τριών συνταξιούχων συμβούλων που είναι σε επιτροπές ή σε άμισθες θέσεις. Ο νόμος που έχει ψηφισθεί πέρυσι, είναι βέβαια ασαφής, με συνέπεια οι συνταξιούχοι δημοτικοί σύμβουλοι να κινδυνεύουν να τους ανασταλεί η καταβολή των συντάξεών τους, παρότι δεν κατέχουν έμμισθες θέσεις, αν παραμείνουν σε αυτές.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν  μπορούν πλέον να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Δήμο είναι ο αντιδήμαρχος κ. Εμμ. Ξυπολιτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος παιδείας κ. Βασ. Γλαμπεδάκης και απο την αντιπολίτευση ο κ. Ιωαν. Σκουλάκης που είναι στην οικονομική επιτροπή του δήμου.
Πάντως κάτι μυρίζει εδώ μιας και η κυβέρνηση εξαίρεσε απο τον νόμο αυτό τους συνταξιούχους που υπάρχουν σε θέσεις των ΔΕΚΟ, των δομών Υγείας και των Ανεξάρτητων Αρχών, και "τιμώρησε" τους αυτοδιοικητικούς που είναι ελάχιστοι και εκλεγμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: