Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΤΑΡΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΔΡΑ....

Όπως έμαθα στις 4 Απριλίου θα ανοιχτούν οι προσφορές για το ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Κισάμου και μέσα σε ένα 6μηνο (η ρήτρα) θα γίνει η παράδοση του έργου. Έτσι τον Οκτώβριο το δημοτικό στάδιο θα έχει το ταρτάν  του με 6 διαδρομές. Δυστυχώς δεν θα έχει διαδρόμους για μήκος και επί κοντό, ούτε ταρτάν πίσω απο τα τέρματα. (αυτό ποιος μπορεί να το αλλάξει άραγε;) 
Μάλιστα στα σχέδια ήταν και η αποκατάσταση όλων των κερκίδων, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται και μάλλον θα αποκαταστήσουν την κεντρική μόνο που έχει και τις μεγαλύτερες φθορές.
Πάντως αν μπορεί να αλλάξει κάτι είναι σίγουρα η τοποθέτηση διαδρόμων ταρτάν, στα σκάμματα αλλά και στους χώρους πίσω απο τα τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: