Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΔΥΟ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κισσαμικός σε παρέλαση στο Εθνικό στάδιο Έλενας Βενιζέλου στα Χανιά. Κάθε χρόνο όλες οι ομάδες που έπαιρναν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων υποχρεωτικώς περνούσαν απο την ποδοσφαιρική πασαρέλα των Χανίων. Μετά την παρέλαση ακολουθούσε δίτερμα με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών.
Διακρίνονται οι Χαρτζουλάκης Γιάννης-Ξανθουδάκης Γιάννης-Κοντοπυράκης Χάρης-Αλυγιζάκης Αντρέας- Φραγκιουδάκης Γιάννης- Τσέγκας Νικόλαος.
Στην φώτο που έχει συλλεκτικό χαρακτήρα μιας και είναι συνέχεια της παρακάτω φώτο, όπου ο αρχηγός της ομάδος τότε Αποστόλης Κελαιδής παραλαμβάνει κύπελλο ήθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: