Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ.ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ν ΧΑΝΙΩΝ 2017

Στη Αντιπεριφέρεια Χανίων πραγματοποιήθηκε προχθές Πέμπτη 16-3-2017 σύσκεψη για την έκδοση Κοινού Προγράμματος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Ν.Χανίων 2017 της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων, της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου με εκπροσώπους της Αντιπεριφέρειας Χανίων και των Δήμων του Ν.Χανίων. Όλοι συμφώνησαν ότι το ενιαίο έντυπο θα συμβάλει στη προβολή των εκδηλώσεων, στη προβολή των των Πολιτιστικών Συλλόγων και στη προβολή των Δημοτικών μας διαμερισμάτων σε επίπεδο νομού και διαμέσω διαδικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Βουλγαράκης, η αντιδήμαρχος Χανίων κ. Περράκη Βαρβάρα, ο αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Δερουκάκης Εμμανουήλ, ο αντιδήμαρχος Σφακίων κ. Πρωτοπαπαδάκης Γεώργιος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αποκορώνου κ. Καλοκάκης Μανούσος, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΟΦΕΚ κ.Τσοντάκης Χρήστος, ο υπεύθυνος εκδηλώσεων της ΕΠΟΦΕΚ κ. Γρυμπαουλάκης Δημήτρης, η αντιπρόεδρος της ΠΕΠΣΥ κ. Γκοζάνη-Χαριτάκη Στέλλα και ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΥ Κουνελάκης Στέλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: