Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Η ΦΩΤΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

Χθες βρέθηκα στα Χανιά και είδα αυτό το "χάλι".... φτιάχνουν δρόμους του σχεδίου πόλεως και πρώτα κατασκευάζουν τα πεζοδρόμια, τον φωτισμό, την αποχέτευση, τον ΟΤΕ και μετά ρίχνουν την άσφαλτο στο δρόμο. Πόσο πίσω είναι οι άνθρωποι;Τι κάνουνε οι άνθρωποι; 
Εμείς μόνο ξέρουμε να φτιάχνουμε δρόμους ... ρίχνουμε λίγη πίσσα και να σου οι δρομάρα, μετά θα το σκάψουμε 4-5 φορές για τα υποδέλοιπα αλλά αυτή είναι η ομορφιά...τα μπαλώματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: