Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ

Χθες, Τρίτη 21 Μαρτίου ανάμεσα στους Αρχιερείς που βρέθηκαν εντός της αιθούσης του δικαστηρίου, ξεχωρίσαμε και τον Μητροπολίτη Κισάμου κ. Αμφιλόχιο. Ο Ιεράρχης της Κρήτης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από την πρώτη ημέρα της "υπόθεσης Βατοπαιδίου" βρέθηκε στο πλευρό του Γέροντα Εφραίμ.
Επίσης να αναφέρουμε ότι ουδέποτε δίστασε όλα αυτά τα χρόνια, να ομιλεί υπέρ της Μονής και της αθώωσης αυτών.
Τον πλησιάσαμε και τον ρωτήσαμε να σχολιάσει την σημερινή απόφαση, και η απάντησή του αφοπλιστική: "Το φως και η αλήθεια έλαμψε επί του σκότους και του ψεύδους".
Η φωτογραφία είναι αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του Καθηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: