Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΣΚ ΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια, από την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του Νέου Εμπορικού Κισάμου. 
Μεγάλη αγωνία, απίστευτο άγχος, τεράστια ευθύνη. Αξέχαστα θυμάμαι, τα πρώτα βράδια μου ως Πρόεδρος του ΝΕΣΚ, να τα περνάω ξάγρυπνος, αναλογιζόμενος την ευθύνη του τι σημαίνει για την Κίσαμο ο ΝΕΣΚ.
Προσωπικά και αδιαμφισβήτητα για εμένα, ο ΝΕΣΚ, υπήρξε σταθμός ζωής. Ένα κομμάτι της ζωής μου το οποίο δε θα άλλαζα με τίποτα. Ήταν το κίνητρο να γνωρίσω ουσιαστικότερα τον εμπορικό κόσμο του τόπου μου, να επικοινωνήσω περισσότερο με τους ανθρώπους του, αλλά κυρίως, να γνωρίσω βαθύτερα τον εαυτό μου, μέσα από τις πιέσεις που ασκούνταν σε καθημερινή βάση.
Μου έδωσε τα φώτα και με έκανε να πιστέψω στην πράξη, ότι η Συλλογική προσπάθεια αποφέρει πάντα. Ο ΝΕΣΚ το απέδειξε αυτό, αφού σε αυτά τα έξι χρόνια λειτουργίας του, κατάφερε να ανεβεί στο υψηλότερο σκαλί σε επίπεδο εμπορικών συλλόγων, Πανελλαδικά.
Αναγνωρίστηκε ως Φορέας ενότητας και ανάπτυξης στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας που εκπροσωπεί. Έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων και επαίνων, από τα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα, την ίδια στιγμή που δεχόταν πυρά σε τοπικό επίπεδο. Πυρά, που τον έκαναν να βγαίνει ολοένα και πιο δυνατός.
Ο Ν.Ε.Σ.Κ. ανήκει σε όλους εμάς. Στα μέλη του, στους επιχειρηματίες, στους καταναλωτές, στους κατοίκους της Κισάμου. Είναι η φωνή και η υπόσταση μας επιχειρηματικά, τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των δύο θητειών μου ως Πρόεδρος του Ν.Ε.Σ.Κ. για την ενότητα, συλλογικότητα, πίστη και αγάπη σε αυτό που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε.
Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά τα μέλη του Συλλόγου που αγκάλιασαν το θεσμό, την οικογένεια μου , την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας, κκ Αμφιλόχιο για την υποστήριξη, το Δήμο Κισάμου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου για την άψογη συνεργασία, την εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες και το BlogSpot Sadentrepese για τη σταθερή και αμερόληπτη ενημέρωση του κόσμου σε ότι αφορούσε τις δράσεις του ΝΕΣΚ, τον κ. Ξηρουχάκη Δημήτριο-Οικονομολόγο για την εθελοντική λογιστική υποστήριξη των βιβλίων του Συλλόγου, καθώς και όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το μηδέν.
Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Νταβράνη Μαρία-Υπεύθυνη της Γραμματείας του ΝΕΣΚ, η οποία στα 5 ½ χρόνια της άψογης συνεργασίας μας, προσέφερε ουσιαστικά στο Σύλλογο και τον βοήθησε να πάει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του σε επίπεδο οργάνωσης, γραμματειακής υποστήριξης και επικοινωνίας τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Εύχομαι στο νέο Πρόεδρο του ΝΕΣΚ κ. Πατεράκη Βαγγέλη και σε όλο το Δ.Σ. Καλή Συνέχεια & Καλή Δύναμη στο έργο που κλήθηκαν να υπηρετήσουν το οποίο εύχομαι ολόψυχα να πάνε ακόμα πιο ψηλά.
Προσωπικά εγώ καθώς και όλο το απερχόμενο Δ.Σ. θα είμαστε δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν δυναμικά στις εκλογές της 
16ης Μαρτίου και με εξέλεξαν με το ποσοστό του 86,4% ως Αντιπρόσωπο του ΝΕΣΚ στην ΟΕΣΚ & την ΕΣΕΕ και να τους διαβεβαιώσω ότι από την θέση αυτή, θα κάνω το καλύτερο δυνατόν ούτως ώστε ο ΝΕΣΚ και η Κίσαμος να είναι στο επίκεντρο της Ανάπτυξης.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ!
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ
ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    

Δεν υπάρχουν σχόλια: