Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΑΠΟΝΟ.....

Κύριε σκηνοθέτα μας έριξες .... θα μπορούσε να είναι ένας απλός τίτλος μιας ταινίας.... που την πληρώνεις και έχει σκοπό να δείξει τις ομορφιές της περιοχής σου, όσο το δυνατόν καλύτερα, παραστατικά με σκοπό να τραβήξεις το τουριστικό προϊόν. Και εμάς μας άρεσε ώσπου είδαμε τα διαφημιστικά σποτάκια του όμορου δήμου και μας πήραν τα κλάματα. Που ναι έχει και αυτός πολλές ομορφιές αλλά δεν συγκρίνονται με μας....αλλά φαίνονται καλύτερες όπως τις παρουσίασες.
Να ήταν τσάμπα θα έλεγα στο γέρο το διάολο δώρο μου έκανες και δεν πρέπει να έχω παράπονο....αλλά στα ακουμπήσαμε. Ας ελπίσουμε οτι αυτοί πλήρωσαν τόσα όσα εμείς δεν είχαμε να δώσουμε και όπως όλοι ξέρουμε εδώ οτι δώσεις παίρνεις... αλλά η αλήθεια είναι οτι αισθανόμαστε ριγμένοι.... και έχουμε παράπονο. Και η ευθύνη δική σου κύριε σκηνοθέτα μας...μόνο δική σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: