Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

ΝΕΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Αντιδημάρχου Εμμανουήλ Ξυπολιτάκη, ο οποίος παραιτήθηκε (και του οποίου έγινε αποδεκτή η παραίτηση). Τα καθήκοντα του παραιτηθέντα Αντιδημάρχου, αναλαμβάνει η -μέχρι πρότινος- Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καίτη Πατερομιχελάκη. Αρμοδιότητες της νέας αντιδημάρχου θα είναι:
Α) Καθαριότητα του Δήμου, Β) Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Γ) Αγροτικής- Δημοτικής Οδοποιίας Δημοτικής Ενότητας Κισάμου (πλην της Δημοτικής Κοινότητας Κισσάμου) και Δ) Τέλεση Πολιτικών Γάμων.

Να θυμίσω βέβαια οτι μένει άνευ προέδρου η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου στην οποία μετά την αποχώρηση (λέτε να μην αποχώρησε;) του κ. Δερουκάκη είχε προταθεί η Καίτη Πατερομιχελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: