Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ

 Παρακαλούνται οι πολίτες-παραγωγοί να απευθυνθούν στον Πρόεδρο της εκάστοτε Τοπικής Κοινότητας μέχρι την Παρασκευή 31/3/2017 και να υπογράψουν την συμμετοχή τους ή μη στο Πρόγραμμα Δακοκτονίας έτους 2017, με βάση τον αριθμό ελαιοδέντρων που έχει στην κατοχή του ο κάθε παραγωγός. Η παραπάνω διαδικασία είναι υποχρεωτική για να λάβει, εκ νέου, απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το ποιες περιοχές θα συμπεριληφθούν ή θα εξαιρεθούν από το πρόγραμμα Δακοκτονίας, έτους 2017.

1 σχόλιο:

Achillies97 είπε...

Σαν γεωργοι εχουν το δικαίωμα να τους ενυμερωσεται ποσο είναι το κοστος ανα δενδρο και μετι θα τα ψεκασεται δεν μπορη να γραφη μετα αγνο παρθενο ελαιολαδο από δακο όχι μονο δεν εχεται βαθεια μεσανιχτα αλλα νομιζεται οτι και καλα κρατατε μια βλακωδης σιωπη εις βαρος του αθωου αγροτη ο δακος μπορη να εξουδετοροθη χωρης ψεκασμα ωσ τοσο και το ποτισμα σε αναλογες καιρικες συνθικες που ο δακος αφοινη μεγαλες πανολεθριες αφτα οι κυριοι γεοπονοι 1 δεν τα λενε ,Η 2 δεν τα γνωριζουν για τα συμφεροντα τους και μια ερωτηση γιατι δεν ψεκαζουν ολα ταελαιοδενδρα του τοπου και να κρατισουν ένα ποσοστο από την επηδοτιση.