Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

9.35....' Ήρθε το περιπολικό και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άδειασε η πλατεία απο τα παράνομα σταθμευμένα ..και με τις πιο αστείες δικαιολογίες. 
Το έχω ξαναπεί δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο της "κωνοκατάστασης" αν υπήρχε αστυνόμευση ...γιατί για παιδεία δεν το σχολιάζω.

1 σχόλιο:

Paterakis Giorgos είπε...

στις 10.00 το πολύ, πεντε λεπτα μετα που εφυγε το περιπολικο γεμισε πάλι αυτοκίνητα .. μάλλον όταν λες για αστυνόμευση εννοείς μόνιμη φρουρά στην πλατεία.