Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο Δήμος Κισάμου, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου σας προσκαλούν να συμμετέχετε στο Παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής στις 14 Απριλίου 2017 που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Σκαλίδη. 
Παρακαλούνται οι Έμποροι, Βιοτέχνες, Παραγωγοί Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων αλλά και όσοι νομίζουν ότι μπορούν να συμμετέχουν σε μια τέτοια διοργάνωση να απευθυνθούν στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου από 29 Μαρτίου μέχρι 11 Απριλίου 2017.
α) Απαραίτητη προϋπόθεση να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.
β) Οι καταστηματάρχες επί τις οδού Σκαλίδη που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να κάνουν αίτηση για να κατοχυρώσουν τη θέση τους, σε διαφορετική περίπτωση ο κοινόχρηστος χώρος θα δοθεί σε άλλον ενδιαφερόμενο.
γ) Οι θέσεις θα δοθούν με αριθμό προτεραιότητας των αιτήσεων.  
δ) Με την αίτηση θα καταβάλετε και το ποσό συμμετοχής στο Παζάρι.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής.
Μαρακάκη Βίκυ, Ανδρουλάκης Μανώλης 
Τηλ: 2822340222
Fax: 2822083327
Email koinofelisdkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: