Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Στο χθεσινό σχόλιο -άρθρο του blog σχετικά με την καταγγελία γονέων οτι τα παιδιά τους (νήπια) πάνε ασυνόδευτα απο και προς το σχολείο τους, και την διαπίστωση της αστυνομίας για του λόγου του αληθές, το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνης έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση απάντηση.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε απάντηση της υπό χρον. 9-3-2023 ανάρτησης - δημοσίευσης σας, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:
     Η εταιρεία μας η οποία έχει αναλάβει το έργο της μεταφοράς των μαθητών στις περιφερειακές ενότητες Χανιών - Ρεθύμνου μεταφέρει με ασφάλεια τους μαθητές συμβατικά, νόμιμα και στα πλαίσια της κοινωνικής της ευαισθησίας, ικανοποιεί πολλαπλά αιτήματα γονέων όποτε αυτά είναι εφικτά και υλοποιήσιμα.
      Μετά από αίτημα γονέων συγκεκριμένης περιοχής του Δήμου Κισάμου η εταιρεία μας παρά τη συμβατική της υποχρέωση να επιβιβάζει και αποβιβάζει τους μαθητές σε σημεία συγκέντρωσης επί κεντρικής οδού, ικανοποιώντας το αίτημα των γονέων, επιβιβάζει και αποβιβάζει τους μαθητές έξω από τις οικείες τους.
      Για την εξυπηρέτηση αυτή λόγω των χαρακτηριστικών της οδού, η εταιρεία μας εκτελεί τα δρομολόγια αυτά με συγκεκριμένο τύπο επιβατικού οχήματος και όχι λεωφορείου, το οποίο μεταφέρει με ασφάλεια τους μαθητές και παράλληλα επιτρέπει τη διέλευση μας μέχρι τις οικείες των μαθητών.
     Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι σε σχέση με την αναφερόμενη πράξη βεβαίωσης παράβασης έχουμε ήδη καταθέσει ένσταση κατά αυτής και αυτό διότι παράβαση τέτοια δεν υφίσταται. Η υποχρέωση παρουσίας συνοδού σε τύπους οχήματος όπως το συγκεκριμένο δεν είναι υποχρεωτική, παρόλα αυτά η εταιρεία μας έχει τοποθετήσει συνοδούς σχεδόν στο σύν
ολο των μαθητικών μεταφορών είτε προβλέπεται είτε όχι.
     Η «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ» βρίσκεται σε συνεχή και άρτια επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κρήτης, τους διευθυντές των σχολείων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων καθώς και τους γονείς τους ίδιους για την επίλυση κάθε ζητήματος ή δυσκολίας προκόψει κατά την εκτέλεση του παραπάνω έργου, το οποίο είναι δύσκολο, σύνθετο και ιδιαίτερα ευαίσθητο λόγω της φύσης της μεταφοράς.
Χανιά 10-03-2023
Ο πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος
ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: