Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ;

Ακυρώθηκε το σημερινό τακτικό δημοτικο συμβούλιο λόγω μη απαρτίας της συμπολίτευσης! Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί στην Κισαμο άλλη φορά κάτι τέτοιο, αλλά δείχνει το ενδιαφέρον που έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης για τα καίρια θέματα.
Θα μου πείτε τώρα βρε Γιάννη δεν κατάλαβες γιατί το ανέβαλαν... φυσικά και κατάλαβα αλλά ας όψεται η αντιπολίτευση που δεν θέλει να τους νομιμοποιήσει σε ότι έχουν σκεφτεί. 
Τι κατάντια;... και το δημοτικό συμβούλιο ήταν Τακτικό και οι σύμβουλοι ειδοποιημένοι απο τις 24 Μαρτίου.
Κάτι δεν πάει καλά λοιπόν και πρέπει να δοθούν απαντήσεις... αν έχουν... 
Η μπάρα στο Λαφονήσι θα μπει βέβαια είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι, αλλά ειναι ντροπή να κατηγορούνται οι της αντιπολίτευσης όταν η συμπολίτευση απουσιάζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: