Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ...

Πάνω από 10.000 ευρώ σε διάστημα σχεδόν ενός μήνα είχαν καταφέρει να αποσπάσουν από υποψήφιους αγοραστές αγροτικών οχημάτων, ένας Κισαμίτης και ένας Έλληνας κάτοικος εξωτερικού στην Κίσαμο!
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 
62χρονος και ένας 46χρονος με πρόσχημα την εισαγωγή και την εμπορία μεταχειρισμένων αγροτικών οχημάτων από το εξωτερικό, εντόπιζαν υποψήφιους αγοραστές και λάμβαναν προκαταβολές, χωρίς να παραδίδουν τα οχήματα!
Είχαν σκαρφιστεί ό,τι ήταν δυνατό, προκειμένου να είναι πειστικοί, όπως παραστατικά έγγραφα οχημάτων, δικαστικές αποφάσεις αλλά και αποφάσεις άρσης κατάσχεσης οχημάτων με πινακίδες κυκλοφορίας, βρίσκοντας πάντα μια δικαιολογία, για την καθυστέρηση των παραλαβών. (Όλα τα έγγραφα βέβαια ήταν πλαστά)
Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον έναν και τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω μετά από οργανωμένη επιχείρηση στον Ταυρωνίτη, ενώ αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν και τον δεύτερο, όπου μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν έγγραφα σχετιζόμενα με την υπόθεση.
Σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης 25ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Και οι δυο κρατούνται στο Α.Τ Κισάμου και θα μεταφερθούν την Δευτέρα στον Εισαγγελέα Χανίων.
Οι περιπτώσεις στην Κισαμο και αυτοί που έχουν πέσει στα δίχτυα των απατεώνων ειναι ως και τώρα 6 και το Α.Τ Κισάμου διερευνά φυσικά αν υπάρχουν και άλλοι.
Πολλά συγχαρητήρια στο Α.Τ Κισάμου και στον διοικητή του κ. Χατζή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: