Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή σήμερα στο υπό κατάληψη ΕΠΑΛ Κισάμου συνοδευόμενος απο το δήμαρχο κ. Μυλωνάκη και τους αντιδημάρχους κ. Κουμάκη κ. Κελαιδή κ. Χριστουλάκη και κ. Χαχλάκη και τον κ. Φραγκιουδάκη της Λαικης συσπείρωσης του Δήμου Κισάμου, για να δει με τα μάτια του την κατάσταση εκεί, αλλά και να δώσει στα παιδιά εξηγήσεις στο υπάρχον θέμα των εργαστηρίων που δεν προχωράει η δεύτερη φάση του εξαιτίας συμπληρωματικών εγγράφων που ζητάει ο επίτροπος.

Κατ' ουσία ο επίτροπος δεν μπορεί να προχωρήσει στην συνέχιση του έργου εφόσον η δεύτερη φάση δεν ειναι κατ' επείγον, αλλά ευελπιστεί η αντιπεριφέρεια οτι με τα συμπληρωματικά στοιχεία που έχει στείλει το έργο θα τελειώσει μέσα σε 3 μήνες.
Ευχής όλων να τελειώσει επιτέλους το έργο των εργαστηρίων γιατί ακολουθούν σοβαρότερα θέματα όπως αυτά των Νέων Λυκείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: