Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

δια ζώσης ή εξ αποστάσεως στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) Δήμου Κισσάμου
Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισάμου ανακοινώνεται ότι συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και το Ι.Νε.Δι.Βι.Μ. συνεχίζονται οι εγγραφές για τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης ή δια ζώσης που προγραμματίζεται να ξεκινήσουν άμεσα.
Τα μαθήματα:
Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά για τον Τουρισμό ή τον χώρο εργασίας (Α1-Α2)» 
Βασικά Αλβανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)
Το έγγραφο των αιτήσεων  και το πλήρες πρόγραμμα των μαθημάτων είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Κισσάμου www.kissamos.gr (νέα-ανακοινώσεις-Δια Βίου Μάθηση) και αποστέλλονται αφού συμπληρωθούν ΟΛΑ τα πεδία στα Mail: koinpaideia@kissamos.gr, και mkoufaki@kissamos.gr 
ή κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου Κισάμου.
Πληροφορίες:  
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κισάμου: Τηλ. : 2822340239  
Κέντρο Κοινότητας Κισάμου Τηλ 2822031989

Δεν υπάρχουν σχόλια: