Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ.... ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Τελικά όπως καλά ξέρουν να κανουν και μας παραμυθιάζουν πιστεύοντας τους, οι αίτιοι που δεν έγινε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήταν οι της αντιπολίτευσης... και λέμε τώρα οτι συμφωνούμε και η αντιπολίτευση ήταν παρούσα όλη και οι 11 και απο την συμπολίτευση 9, θα δεχόταν η συμπολίτευση να κάνει το συμβούλιο και να περάσει η αντιπολίτευση τις δικές τις προτάσεις; Τελικά ποιος ποιος κοροϊδεύει ποιον και αλήθεια τότε ποιος θα έφευγε απο την αίθουσα; 
Στα δημοτικά συμβούλια πρέπει να ειναι όλοι και εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω οτι οι εκλεγμένοι μας βρίσκονται εκεί επειδή εμείς τους ψηφίσαμε και πρέπει πρώτα να λογοδοτούν στον λαό και τους δημότες και μετά να βρίσκουν φτηνές δικαιολογίες ώστε να καλύψουν την αποτυχία τους. Σε αυτές τις  καρέκλες που κάθονται ήταν και ειναι δική μας απόφαση και κάθονται για να υπηρετούν τον σκοπό που μας υποσχέθηκαν... το να μην πηγαίνουν ούτε οι μεν ούτε οι δεν και έχει συμβεί πολλές φορές, δείχνει το χάλι μας. Βέβαια καλό ειναι να εφαρμόζεται και ο νόμος ... απο την πρόεδρο του Δ.Σ, που αν κάποιος λείπει πολλές φορές άνευ λόγου και αιτίας να αποβάλλεται....  αλλά θα μου πείτε μετά θα μείνει και κανείς;   
Όσο και να θέλουν να δικαιολογήσουν τα παπαγαλάκια μια τέτοια κατάσταση ειναι ντροπή για τον θεσμό αλλά και ντροπή για μας που περιμένουμε σωστές και δίκαιες αποφάσεις για το καλό του Δήμου και δικό μας.
Λέμε κάλυψη τηλεοπτική σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, ακόμα και αυτά της μονομετοχικής και της οικονομικής για να καταλάβουμε όλοι τι γίνεται και πως γίνεται, εξάλλου έτσι λειτουργούν και οι δημοκρατίες όλα στην φόρα και όχι κλείστε μικρόφωνα ή δικαιολογώντας την απουσία του εκλεγμένου επειδή ειναι κολλητός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: