Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 Ημέρα της Γυναίκας 2023
Μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς ετοιμάζεται για την Τετάρτη 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!
Η καθηγήτρια και οι σπουδαστές του τμήματος κομμωτικής του ΕΠΑ.Λ. «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα προσφέρουν ως δώρο σε όλες τις γυναίκες μια περιποίηση μαλλιών (πιστολάκι), εντελώς δωρεάν!
Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου, από τις 9.00 το πρωί έως και τη 13.00 το μεσημέρι, θα μετατραπεί σε χώρο ομορφιάς, με τις γυναίκες να ανταλλάσσουν ευχές και να αναμένουν από το τμήμα κομμωτικής  να τις περιποιηθούν, όπως αρμόζει στην ημέρα!
Σημείωση: 
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας 
Όσες κυρίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση αυτή, παρακαλούνται να είναι λουσμένες και να κρατούν την δική τους πετσέτα.
    Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: