Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Ο σύλλογος διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Κισάμου συγχαίρει για την επιτυχία τους, τους μαθητές και τη μαθήτριά του που συμμετείχαν στους αγώνες Κλασικού Αθλητισμού Γυμνασίων και Λυκείων, που πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων την Πέμπτη 23 Μαρτίου. Συγκεκριμένα ο Σημαντηράκης Σταύρος, μαθητής της Β' τάξης, έλαβε την πρώτη θέση στη σφαιροβολία. Την πρώτη θέση στη σφαιροβολία γυναικών κατέλαβε και η Σχοινοπλοκάκη Σταυρούλα, μαθήτρια της Γ' τάξης. Οι δύο αυτοί μαθητές προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των σχολικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.
Επίσης ο Ξηρουχάκης Μανώλης, μαθητής της Α' τάξης, πρώτευσε στα 400 μέτρα εμπόδια καθώς και ο Ανουσάκης  Δημήτρης, μαθητής της Β' τάξης, αγωνίστηκε στο ακόντιο και έλαβε τη δεύτερη θέση.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Σταύρο και τη Σταυρούλα που συνεχίζουν τους αγώνες τους, και γενικά σε όλα τα παιδιά υγεία, πρόοδο και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: