Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Κισάμου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το ΑΤ Κισάμου και ιδιαίτερα τους κυρίους Ντάβλη Αθανάσιο Αρχιφύλακα και Κρομμύδα Δημήτριο Αστυφύλακα, οι οποίοι επισκέφτηκαν το νηπιαγωγείο μας και μας ενημέρωσαν για τους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας.
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια ανάλογου εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποιείται  στο σχολείο μας. Η προσέγγιση του θέματος έγινε με απόλυτα παιδαγωγικό τρόπο και όλοι κατανοήσαμε πια πρέπει να είναι η συμπεριφορά των πεζών αλλά και των οδηγών. 
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και να συνεχίσουν τις ενημερώσεις μιας και η εκμάθηση της οδικής συμπεριφοράς επιτυγχάνεται από την παιδική ηλικία.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Νηπιαγωγείου Κισάμου
Χονδράκη Ελένη, Βερυκάκη Ελένη, Φαραγγιτάκη Νιοβάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια: