Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ (2η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ)

Η Ένωση Ιδιοκτητών Τουριστικών Μονάδων Κισάμου, μετά την χαμηλή προσέλευση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης, συγκαλεί ξανά Γενική Συνέλευση για τις 15 Μαρτίου 2023 και ώρα 5:00 μμ προκειμένου κατά τις εργασίες της να διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η Γενική Συνέλευση και στη συνέχεια οι εκλογές θα διεξαχθούν στο αμφιθέατρο του Δήμου Κισάμου 5:00μμ – 8:00μμ.
Οι υποψηφιότητες είναι οι εξής:
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Βερναδάκης Ιωάννης του Νικολάου
Καστανάκης Γεώργιος του Δημήτρης
Λαγουδάκης Παναγιώτης του Γεωργίου
Πατερομιχελάκης Μιχαήλ του Κωνσταντίνος
Στημαδωράκης Λεωνίδας του Νικολάου 
Χουδαλάκης Νικόλαος του Δημητρίου
 
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Μυλωνάκης Στυλιανός του Ευάγγελου
Πατερομιχελάκης Γεώργιος του Επαμεινώνδα 
Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ενήμερα μέλη.
Η συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων μελών - εκπροσώπων κρίνεται απαραίτητη, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε μία συλλογική παρουσία και φωνή ως τοπικός φορέας τόσο στα προβλήματα όσο και στις εξελίξεις που αφορούν τον τόπο και τον κλάδο μας.  
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email της ένωσης ή τηλεφωνικώς στα 69745983922 (Βερναδάκης Γιάννης), 6932641543 (Περράκης Κώστας).
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος​                                                                                                       
Τα μέλη του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: