Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ..

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο Κώστας Βαρουχάκης και όπως έμαθα ετοιμάζεται να λάβει μέρος σ' ένα απο τους δυσκολότερους αγώνες που γίνονται στο κόσμο τον 5Χ Ironman που θα γίνει στις 27Ιουνιου στο Colmar της Γαλλίας και περιλαμβάνει .... 19 χιλιόμετρα κολύμβηση, 900 χιλιόμετρα ποδήλατο, και 211 χιλιόμετρα τρέξιμο.
Είναι ένας απο τους δυσκολότερους αγώνες παγκοσμίως και ως και σήμερα έχουν καταφέρει να τερματίσουν, αυτόν το επίπονο αγώνα, μόνο 140 αθλητές. Φυσικά ειναι ένας ακόμα αγώνας για το ειδικό σχολείο Κουτουφιανών..... 
- Και όπως λέει ο ίδιος, χρειαζεται την στήριξη μας, αλλά και τους χορηγούς για να αρχίσουμε να φτιάχνουμε τον προαύλιο χώρο του ΕΕΕΕΚ Κισάμου!!!
Ποιος θα του το αρνηθεί;
Μπράβο Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: