Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ

Στις 28 του μήνα η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη ΠΡΕΠΕΙ να μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου θα μιλήσει στην ευρωβουλή, με θέμα «η δικαιοσύνη στην Ελλάδα» 
Να υπενθυμίσουμε ότι η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη υπήρξε υπεύθυνη  ανακρίτρια για την υπόθεση Νόβαρτις. 
Από την έρευνα την οποία διεξήγαγε η ίδια, έφτασαν στην υπηρεσία της, επίσημα στοιχεία από τις αμερικανικές υπηρεσίες για χρηματισμό πολιτικών προσώπων μελών της κυβέρνησης 
και μέρος του ιατρικού κόσμου στην περίοδο 2010 - 2015 στην Ελλάδα.
Σήμερα 2022 μετά την αλλαγή της διακυβέρνησης το 2019, απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο φάκελος της υπόθεσης NOVARTIS άλλαξε χέρια και η μέχρι πρότινος ανακρίτρια Τουλουπάκη, από ανακρίτρια και υπεύθυνη της υπόθεσης, βρίσκεται στην θέση της ανακρινόμενης μάρτυρος ως πιθανή ένοχος… για κατασκευή ενοχής από μέρους της, ενάντια των πολιτικών προϊσταμένων του τότε Υπουργείου Υγείας.
Και τούτο… παρά το γεγονός ότι οι ίδιες οι αμερικανικές υπηρεσίες με διαβιβασμένα έγγραφα υποδείκνυαν ως πιθανούς εμπλεκόμενους και αποδέκτες χρηματισμού τους εκάστοτε προϊσταμένους του υπουργείου υγείας.
Σήμερα η Ελένη Τουλουπάκη δίνει τον αγώνα της άκαμπτη στην αποστολή της για μια δικαιοσύνη ανεξάρτητη και αμερόληπτη στην χώρα μας. Την προσεχή Δευτέρα 11/4 η Τουλουπάκη έχει κληθεί για να καταθέσει στην καινούργια εισαγγελέα που έχει την υπόθεση.
Εάν κριθεί ύποπτη… είναι πιθανό να της στερηθεί η έξοδος από την χώρα… με αποτέλεσμα να της ΚΛΕΙΣΟΥΝ  τον δρόμο για την μετάβαση της στις 28/4 στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, όπου πρόκειται να μιλήσει για τα ζητήματα της δικαιοσύνης στην Ελλάδα.
Στηρίζουμε την συντοπίτισσα μας Ελένη Τουλουπάκη στον αγώνα της για ανεξάρτητη και αμερόληπτη δικαιοσύνη στην χώρα μας.
Ρεβελάκης Γιάννης
Φαρμακοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια: