Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ...

Αν και η μέρα δεν ειναι κατάλληλη μέρα για μεγάλες ανακοινώσεις εντούτοις φαίνεται οτι ειναι αλήθεια και επιτέλους πέρασε η εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης με θέμα «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ Π.Ε ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΚΑΙ 2ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΤΗΣ 14ΗΣ, 24ΗΣ ΚΑΙ 25ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΛΠ» και πολλά υποέργα και συνολικής πίστωσης για την υλοποίηση τα 9.703.713,02 € .
Έτσι τις προσεχείς μέρες θα υπογραφεί μάλλον στα Χανιά η σχετική προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Κισάμου και της Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του έργου.
Αυτό από τα ευχάριστα της γειτονιάς μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: