Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ COVID-FREE!

 - Ολοκληρώθηκε στις 3/4/21 η πρώτη φάση εμβολιασμού των μονίμων κατοίκων των Αντικυθήρων. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μετέβη στο ακριτικό νησί με τη συνδρομή του σκάφους του ΛΣ-ΕΛΛΑΚΤ από το Λιμεναρχείο Νεάπολης Λακωνίας, που τους ευχαριστούμε θερμά. Μεταξύ των εμβολιασθέντων και ο γηραιότερος κάτοικος του νησιού, 96 ετών!

- Ευχαριστώ θερμά το Νοσοκομείο Κυθήρων και το ΛΣ-ΕΛΛΑΚΤ για την άψογη διεκπεραίωση του εμβολιασμού στα Αντικύθηρα!
ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ - ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! ήταν το μήνυμα του Δημάρχου  Κυθήρων κ. Στρατή Χαρχαλάκη μετά και τον εμβολιασμό των κατοίκων των Αντικυθήρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: