Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το αγαπημένο παγκάκι παραδόθηκε στον αέρα γράφει η Ε.Π στην ανάρτηση της. Ευτυχώς δεν πήγε μακρυά και οι άνθρωποι του Δήμου το πήραν για να το ξαναβάλουν στο ίδιο σημείο. Φυσικά ο αέρας το τούμπαρε για μας, αλλά όπως ακούστηκε κάποια χέρια βοήθησαν να ξηλωθεί....
Ευκαιρία είναι λοιπόν να μπει ξανά αλλά και να βάλουμε και κανένα άλλο, το σημείο είναι πολύ καλό για να γίνει και αυτό ..στέκι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: